İç harcı için kopardığınız maydanoz yapraklarını incecik doğrayın. Kıyılmış maydanoz, tuzu ve lor peyniri bir çatalla ezin ve karıştırın.
Yufkalarınızı tezgahınıza serin. Her yufkayı dairesel çeyrek şekilde 4 eşit parçaya bölün.
Çeyrek şekildeki yufkayı da 3 parçaya kesin. 2 adet yufkadan toplamda 24 adet üçgen parça olacak.
Üçgen parçalarından bir tanesini mutfak tezgahı üzerine serin. Yayarak bir tatlı kaşığı kadar iç harçtan yerleştirin. Sağ ve sol kenarından içe doğru 1 - 2 cm katlayın.
Gevşek olmadan yufkayı rulo halinde sarın uç kısmını az birşey açıkta bırakın.
Elinizi suya batırın ve yufkanın uç kısmını ıslatın ve sarın, Böylelikle yufka yağda pişerken açılmayacak.
Yağı derin bir tava veya kızartma tenceresinde iyice ısıtın. Her seferde 5-6 (tavanın büyüklüğüne göre) börek olmak üzere kızartmak için yağın içerisine alın,
Kızarırken hafifçe çevirerek kontrol edin. Toplam 6-7 dakika içerisinde her tarafı pişmiş olacak. Kızaran börekleri maşayla alırken fazla yağını hafifçe akıtın. İsterseniz havlu kağıda alın.