Barbunyanın kabuklarını ayıkladıktan ve suyla iyice yıkadıktan sonra barbunya seviyesini geçtikten sonra su ilave edin.
Orta ateşte 10 dakika haşlayın.
1/2 çay bardağı zeytinyağını derin bir tencereye alın ve kızdırın.
Rendelenmiş 1 adet soğanı ve 2 diş ezmiş olduğunuz sarımsağı kattıktan sonra hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Küp şeklinde doğramış olduğunuz 1 adet patates ve 2 adet havucu da ekleyin. Renk vermesi için 1 tatlı kaşığı domates salçasını ekleyip kavurun.
Haşlamış olduğunuz barbunyaları da tencereye ekledikten sonra 2 tane rendelenmiş domates ve 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı toz şeker ekleyip kısık ateşte pişmesi için bırakın.
Barbunyayı ocaktan alıp kapağı kapalı şekilde tencerede oda sıcaklığına gelene kadar dinlendirin.
Oda sıcaklığına geldikten sonra servis kabına almış olduğunuz barbunyayı incecik kıyılmış maydanozla ılık ya da soğuk olarak servis edin.
Yıkadıktan sonra fazla suyunu süzdürdüğünüz dana etini bir tencere alın. Dana etinin seviyesini geçecek şekilde su ilave edin ve 30 dakika haşlayın.
Et haşlanırken bir gece önceden suda beklettiğiniz nohutu süzün ve bir tenvereye alın nohut seviyesini geçecek su ilavesi yaptıktan sonra kısık ateşte aynı şekilde 30 dakika haşlayın.
Soğanları küçük parçalara ayırıp yemeklik doğrayın. Haşlanan kuşbaşı şeklinde ki dana etlerini, bir kevgirle çıkarın. Nohudun haşlamada sırasında kullandığınız suyunu süzün.
Tereyağı ve zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Doğramış olduğunuz soğanları hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Domates ve biber salçalarını ekleyin.
Toz kırmızı biber, tuz ve karabiber katmış olduğunuz salçalı ve soğanlı sosunuza sıcak et suyunu ilave edin. Haşlamış olduğunuz nohut ve dana etini ekleyin.
Malzemelerini eklediğiniz etli nohut yemeğini, kısık ateşte yaklaşık 30 dakika bu şekilde pişirin. Sonra soğutmadan servis tabaklarınıza alın.
Yıkadıktan sonra fazla suyunu süzdürdüğünüz dana etini bir tencere alın. Dana etinin seviyesini geçecek şekilde su ilave edin ve 30 dakika haşlayın.
Et haşlanırken bir gece önceden suda beklettiğiniz nohutu süzün ve bir tenvereye alın nohut seviyesini geçecek su ilavesi yaptıktan sonra kısık ateşte aynı şekilde 30 dakika haşlayın.
Soğanları küçük parçalara ayırıp yemeklik doğrayın. Haşlanan kuşbaşı şeklinde ki dana etlerini, bir kevgirle çıkarın. Nohudun haşlamada sırasında kullandığınız suyunu süzün.
Tereyağı ve zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Doğramış olduğunuz soğanları hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Domates ve biber salçalarını ekleyin.
Toz kırmızı biber, tuz ve karabiber katmış olduğunuz salçalı ve soğanlı sosunuza sıcak et suyunu ilave edin. Haşlamış olduğunuz nohut ve dana etini ekleyin.
Malzemelerini eklediğiniz etli nohut yemeğini, kısık ateşte yaklaşık 30 dakika bu şekilde pişirin. Sonra soğutmadan servis tabaklarınıza alın.
Yıkadıktan sonra fazla suyunu süzdürdüğünüz dana etini bir tencere alın. Dana etinin seviyesini geçecek şekilde su ilave edin ve 30 dakika haşlayın.
Et haşlanırken bir gece önceden suda beklettiğiniz nohutu süzün ve bir tenvereye alın nohut seviyesini geçecek su ilavesi yaptıktan sonra kısık ateşte aynı şekilde 30 dakika haşlayın.
Soğanları küçük parçalara ayırıp yemeklik doğrayın. Haşlanan kuşbaşı şeklinde ki dana etlerini, bir kevgirle çıkarın. Nohudun haşlamada sırasında kullandığınız suyunu süzün.
Tereyağı ve zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Doğramış olduğunuz soğanları hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Domates ve biber salçalarını ekleyin.
Toz kırmızı biber, tuz ve karabiber katmış olduğunuz salçalı ve soğanlı sosunuza sıcak et suyunu ilave edin. Haşlamış olduğunuz nohut ve dana etini ekleyin.
Malzemelerini eklediğiniz etli nohut yemeğini, kısık ateşte yaklaşık 30 dakika bu şekilde pişirin. Sonra soğutmadan servis tabaklarınıza alın.
Yıkadıktan sonra fazla suyunu süzdürdüğünüz dana etini bir tencere alın. Dana etinin seviyesini geçecek şekilde su ilave edin ve 30 dakika haşlayın.
Et haşlanırken bir gece önceden suda beklettiğiniz nohutu süzün ve bir tenvereye alın nohut seviyesini geçecek su ilavesi yaptıktan sonra kısık ateşte aynı şekilde 30 dakika haşlayın.
Soğanları küçük parçalara ayırıp yemeklik doğrayın. Haşlanan kuşbaşı şeklinde ki dana etlerini, bir kevgirle çıkarın. Nohudun haşlamada sırasında kullandığınız suyunu süzün.
Tereyağı ve zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Doğramış olduğunuz soğanları hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Domates ve biber salçalarını ekleyin.
Toz kırmızı biber, tuz ve karabiber katmış olduğunuz salçalı ve soğanlı sosunuza sıcak et suyunu ilave edin. Haşlamış olduğunuz nohut ve dana etini ekleyin.
Malzemelerini eklediğiniz etli nohut yemeğini, kısık ateşte yaklaşık 30 dakika bu şekilde pişirin. Sonra soğutmadan servis tabaklarınıza alın.
Yıkadıktan sonra fazla suyunu süzdürdüğünüz dana etini bir tencere alın. Dana etinin seviyesini geçecek şekilde su ilave edin ve 30 dakika haşlayın.
Et haşlanırken bir gece önceden suda beklettiğiniz nohutu süzün ve bir tenvereye alın nohut seviyesini geçecek su ilavesi yaptıktan sonra kısık ateşte aynı şekilde 30 dakika haşlayın.
Soğanları küçük parçalara ayırıp yemeklik doğrayın. Haşlanan kuşbaşı şeklinde ki dana etlerini, bir kevgirle çıkarın. Nohudun haşlamada sırasında kullandığınız suyunu süzün.
Tereyağı ve zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Doğramış olduğunuz soğanları hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Domates ve biber salçalarını ekleyin.
Toz kırmızı biber, tuz ve karabiber katmış olduğunuz salçalı ve soğanlı sosunuza sıcak et suyunu ilave edin. Haşlamış olduğunuz nohut ve dana etini ekleyin.
Malzemelerini eklediğiniz etli nohut yemeğini, kısık ateşte yaklaşık 30 dakika bu şekilde pişirin. Sonra soğutmadan servis tabaklarınıza alın.
Yıkadıktan sonra fazla suyunu süzdürdüğünüz dana etini bir tencere alın. Dana etinin seviyesini geçecek şekilde su ilave edin ve 30 dakika haşlayın.
Et haşlanırken bir gece önceden suda beklettiğiniz nohutu süzün ve bir tenvereye alın nohut seviyesini geçecek su ilavesi yaptıktan sonra kısık ateşte aynı şekilde 30 dakika haşlayın.
Soğanları küçük parçalara ayırıp yemeklik doğrayın. Haşlanan kuşbaşı şeklinde ki dana etlerini, bir kevgirle çıkarın. Nohudun haşlamada sırasında kullandığınız suyunu süzün.
Tereyağı ve zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Doğramış olduğunuz soğanları hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Domates ve biber salçalarını ekleyin.
Toz kırmızı biber, tuz ve karabiber katmış olduğunuz salçalı ve soğanlı sosunuza sıcak et suyunu ilave edin. Haşlamış olduğunuz nohut ve dana etini ekleyin.
Malzemelerini eklediğiniz etli nohut yemeğini, kısık ateşte yaklaşık 30 dakika bu şekilde pişirin. Sonra soğutmadan servis tabaklarınıza alın.
Yıkadıktan sonra fazla suyunu süzdürdüğünüz dana etini bir tencere alın. Dana etinin seviyesini geçecek şekilde su ilave edin ve 30 dakika haşlayın.
Et haşlanırken bir gece önceden suda beklettiğiniz nohutu süzün ve bir tenvereye alın nohut seviyesini geçecek su ilavesi yaptıktan sonra kısık ateşte aynı şekilde 30 dakika haşlayın.
Soğanları küçük parçalara ayırıp yemeklik doğrayın. Haşlanan kuşbaşı şeklinde ki dana etlerini, bir kevgirle çıkarın. Nohudun haşlamada sırasında kullandığınız suyunu süzün.
Tereyağı ve zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Doğramış olduğunuz soğanları hafif bir renk alana kadar soteleyin.
Domates ve biber salçalarını ekleyin.
Toz kırmızı biber, tuz ve karabiber katmış olduğunuz salçalı ve soğanlı sosunuza sıcak et suyunu ilave edin. Haşlamış olduğunuz nohut ve dana etini ekleyin.
Malzemelerini eklediğiniz etli nohut yemeğini, kısık ateşte yaklaşık 30 dakika bu şekilde pişirin. Sonra soğutmadan servis tabaklarınıza alın.